TRABZON / SÜRMENE - Sürmene Ahmet Yılmaz Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Yaşat Ki Değer Bulsun Değerler Eğitimi Projesi

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından toplumsal değerleri yaşatmak ve gelecek kuşaklara en doğru şekilde aktarmak amaçlarıyla  Trabzon ilinde bulunan tüm resmi/özel okullarda yürütülmesi planlanan "Yaşat ki DEĞER Bulsun" adlı proje ile çocukların doğuştan getirmiş olduğu en iyi tarafları ortaya çıkararak, onların kişiliklerinin her yönüyle toplumsal değerler ile gelişmesini sağlamak ve iyi ahlaki özelliklerle donatmak, bunun devamını sağlamak hedeflenmektedir.

Proje kapsamında belirlenen yıllık faaliyet planı doğrultusunda okulumuzda kasım ayında "Empati" aralık ayında "Adalet" konusunda öğrenciler ile etkinlikler yapılmıştır. Öğrencilerimizin "Etkili iletişim, duygudaşlık, sevgi ve saygı, dürüstlük, iyi davranışlar, liderlik, zamanı iyi kullanmak, minnettarlık, görev bilinci" değerlerini kazanmaları hedeflenmiştir.

Yayın: 23.12.2022 - Güncelleme: 23.12.2022 14:03 - Görüntülenme: 129